banner913
banner932
banner1012

Gürkan hedefe attı

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, derneğin eski üyelerinden olan ve hayatını kaybeden Camisap Özdenak anısına darts turnuvası düzenledi. Burhan Gürkan’ın şampiyon olduğu turnuvada, gazetemiz spor yazarı Necati Külahlılar üçüncü oldu

banner974
Gürkan hedefe attı

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) işbirliğinde sosyal aktiviteler çerçevesinde üyelerine yönelik darts turnuvası düzenledi. Derneğin eski üyelerinden olan ve bir süre önce hayatını kaybeden Camisap Özdenak anısına gerçekleştirilen turnuva Yenicami Ağdelen Kulübü lokalinde yer aldı.

Spor yazarlarının ilgi gösterdiği turnuvayı Burhan Gürkan şampiyon olarak tamamladı. Camisap Özdenak’ın ailesinin müsabakaları takip etti. Aile üyelerinin de yarıştığı turnuvanın yarı finalinde Çelen Oben’i mağlup eden Eren Şişik ile Necati Külahlılar’ı mağlup eden Burhan Gürkan finalde karşı karşıya geldi. Rakibini mağlup eden Burhan Gürkan turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Eren Şişik’in ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük maçında Çelen Oben’i mağlup eden Necati Külahlılar da turnuvayı üçüncü bitirmiş oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.