banner913
banner932
banner1012

Gingi, İskele’de birinciliğe attı

banner1020

İskele Festivali kapsamındaki Darts Turnuvası gece yarısına kadar devam ederken, turnuvada birincilik ödülünün sahibi Cemal Gingi oldu

banner974
Gingi, İskele’de birinciliğe attı

banner971

49. Geleneksel İskele Festivali kapsamındaki Darts Turnuvası’na katılan 36 kişi, kıyasıya mücadele etti. Gece yarısına kadar devam eden turnuvada 1.’lik ödülünün sahibi Cemal Gingi oldu. Hem kupanın hem de 700 TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

İskele Belediyesi’nin bünyesinde Darts Federasyonu’nun organize ettiği turnuva İskele Belediye Gazinosu’nda yapıldı. Dereceye girenlere ödüllerini İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri Seymen Yılmaz, Kubilay Aşık ile Federasyon Yöneticisi Osman Sunisioğluları tarafından verildi. 36 yarışmacının kıyasıya yarıştığı turnuvada dereceye girenler şöyle:

1.Cemal GİNGİ 700 TL+ Kupa
2.Mustafa BEHLÜL 500 TL+ Kupa
3.Hasan YILDIRAN 300 TL +Kupa
4.Phil BURTON 200 TL +Kupa
5.Dave HORSFALL – Kupa
6.Hasan AVŞANLI– Kupa
7.Akın AŞIKCAN– Kupa
8.Salim ÖZENEN– Kupa

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.