banner913
banner932
banner1012

Dartsçıların, Davutoğlu’na güveni tam

banner1020

Darts Federasyonu genel kurulunda maaliyet ve mali raporların oy birliği ile onaylanırken, tek aday olan Gürtap Davutoğlu, yeniden başkan seçildi

banner974
Dartsçıların, Davutoğlu’na güveni tam

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) Olağan Genel Kurulu önceki akşam yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan federasyon lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olan Gürtap Davutoğlu, yeniden başkan seçildi. Dört yıldan beridir KKDF Başkanlığını yapan Gürtap Davutoğlu, üyelerden aldığı destekle 2 yıl daha başkanlık yapacak.

Divan başkanlığını Osman Erkut, sekreterliklerini Osman Sunisioğluları ve Cem Kara’nın yaptığı genel kurul toplantısında faaliyet raporunu Gürtap Davutoğlu, mali raporu Emir Kasapoğlu okudu. Her iki rapor oy birliği ile onaylandı. Mali rapor federasyonun yıllık bütçesinin 110 bin 598 TL olduğu açıklandı. 

Başkanlığını Gürtap Davutoğlu’nun yapacağı Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Yönetim Kurulu’na 2 yeni isim alındı. Yeni dönemde Zafer Kızıler ve Cem Kara yeni dönemde görev yapacak isimler oldu.

Yönetim Kurulu şöyle:

Gürtap Davutoğlu (başkan), Tansu Tilki (asbaşkan), Zafer Kızıler (sekreter), Emir Kasapoğlu (mali sekreter), Osman Sunisioğluları (sicil ve lisans sorumlusu), Av.Uygar Kalmaz (dış ilişkiler sorumlusu), Kamil Kolcu (basın ve halkla ilişkiler sorumlusu), Avşın Kanatlı (malzeme ve demirbaş sorumlusu), Ali Çamlıbelli, Cem Kara (faal üye)

Disiplin kurulu

Av.Ezer Özsoy (başkan), Av.Ürün Solyalı, Av.Yusuf Kahyalar, Ahmet Akbil, İsmail Mıstıkoğlu

Denetleme Kurulu

Dinnavaz İnönülü, Sevil İnönülü, Niyazi Akınsel

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.