banner913
banner932
banner1012

Darts heyecanı kupada yaşanacak

banner1020

Dartsta kupa kuraları çekilirken ön eleme turunda Dağyolu-Minareliköy, Lefkoşa Spor Birliği-Gönyeli Avcılık Atıcılık ve LEGEND-İnönü Gençlik Merkezi eşleşmeleri oldu

banner974
Darts heyecanı kupada yaşanacak

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu yıllık faaliyet programında yer alan Darts Federasyon Kupası heyecanı 19 Mart Pazartesi günü başlayacak.

19 takımın mücadele edeceği kupada, önce ön eleme karşılaşmaları yapılacak. Ön eleme müsabakaları sonrasında 16 takım kupada mücadele edecek. Kupada ön eleme karşılaşmalarının kuraları önceki gün çekildi. Darts Federasyonu Lokali’nde yapılan kura çekilişinde ön eleme oynayacak 6 takım belirlendi.

19 takımdan ön eleme oynayacak 6 takım,19 Mart Pazartesi günü ilk 16’ya kalmak için mücadele edecek. Maçlar tek eleme usulüne göre yapılacak ve turu geçen takımların rakipleri her turda yine kura ile belirlenecek.

Federasyon Kupası Ön Eleme karşılaşmalarının programı şöyle:

19 Mart 2018 Pazartesi

Dağyolu-Minareliköy

Lefkoşa Spor Birliği-Gönyeli Av.At.

LEGEND-İnönü Gençlik Merkezi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.