banner913
banner932
banner1012

Darts Federasyonu çocukları mutlu etti

banner1020

Lefkoşa Çocuk Esirgeme Kurumu Salonu’nda yapılan ve yaklaşık 50 çocuğun katıldığı Karagöz ve Hacivat Oyununda çocuklar neşeli saatler geçirdi

banner974
Darts Federasyonu çocukları mutlu etti

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, sosyal sorumluk projesi kapsamındaki etkinliklerine devam edildi.

Geçtiğimiz yıl başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki 2019 yılının ilk etkinliği

Lefkoşa Çocuk Esirgeme Kurumu’nda yapıldı.Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu ve Tiyatro Sanatçısı/YDÜ Sahne Sanatları Fakültesi Araştırma Görevlisi Ahmet Alper Ayana ile Yardak Mehmet Davutoğlu'nun iş birliğiyle Karagöz Hacivat Oyunu çocuklara sergilendi.

Lefkoşa Çocuk Esirgeme Kurumu Salonu’nda oyuna yaklaşık 50 çocuk katıldı. Oyun sergilenmesinin yanında çocuklara Karagöz ve Hacivat hakkında bilgiler verilirken,

çocuklar da oyuna katılarak neşeli bir gösteri yapılması sağlandı.

Yaşlılara tiyatro 22 Şubat’ta

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, yaşlılara yönelik bir tiyatro gösteri sunacak. Yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılacak etkinlik Lefkoşa Türk Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek. Tiyatro gösterisi 22 Şubat Cuma günü Bandabuluya Sahnesi’nde yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.