banner913
banner932
banner1012

Darts Birinci Lig’e Cihangir damgası

banner1020

Efes Pilsen Darts Birinci Ligi’nin altıncı haftasını Cihangir, Düzkaya, Mesarya Darts Birliği ve Marmara galip kapatırken, Cihangir açık ara liderliğini sürdürdü

banner974
Darts Birinci Lig’e Cihangir damgası

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Efes Pilsen Darts Birinci Ligi’ne 6’ncı hafta maçlarıyla devam edildi.

On takımın mücadele verdiği ligin altıncı haftasını Cihangir, Düzkaya, Mesarya Darts Birliği ve Marmara galip kapattı. Haftanın en farklı galibiyetini lider Cihangir elde etti. Cihangir, rakibi Gazimağusa Darts Belediyesi’ni 15-1 yenerek puanını 16’ya yükseltip açık ara liderliğini de sürdürdü. Düzova, haftaya ikinci sırada başlayan Beyarmudu Belediyesi ile 8-8 berabere kaldı. Beyarmudu Belediyesi, bu sonuçla üçüncü sıraya geriledi.    

Efes Pilsen Darts Birinci Ligi’nin altıncı hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Cihangir-Gazimağusa Darts Birliği: 15-1

Düzova-Beyarmudu Belediyesi: 8-8

Lefkoşa Darts Birliği-Düzkaya: 3-13

İGEM-Mesarya Darts Birliği: 5-11

Marmara-Taşkınköy: 9-7

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.