banner913
banner932
banner1012

Dart Federasyon Kupası’nda finalistler belirlendi

banner1020

Darts Federasyon Kupası’nda çeyrek final maçları sonunda dört takım final grubuna kaldı. Final grubu maçları 1 Nisan Cumartesi günü Lefkoşa Bedesten’de oynanacak

banner974
Dart Federasyon Kupası’nda finalistler belirlendi

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Federasyon Kupası’nda çeyrek final maçları önceki gün oynandı.

Çekişmeli maçlara sahne olan çeyrek final müsabakaları sonunda dört takım final grubuna kaldı. Çeyrek final maçlarında rakiplerini mağlup eden Deniz Plaza, Lefkoşa Spor Birliği (LSB), Minareliköy ve Güzelyurt Darts Birliği final grubunda mücadele edecek.

Alınan sonuçlar şöyle:

Deniz Plaza-Vadili Darts Derneği:13-3(Deniz Plaza tur atladı)

Gönyeli Av.At.- Lefkoşa Spor Birliği:7-9(LSBtur atladı)

UKÜ-Minareliköy:1-15(Minareliköy tur atladı)

GDB-Dağyolu:8-8 (GDB uzatmada tur atladı)

Darts Federasyonu’nun geleneksel hale getirdiği kupa final grubu maçları bu yıl 1 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Dört takımın mücadele edeceği final grubunda yarı final ve final müsabakaları yapılacak. Final grubuna kalan dört takım arasında Lefkoşa Bedesten’de yapılacak. Maçların kuraları saat 14.00’te çekilecek. Maçlar ise saat 14.30’da başlayacak. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.