banner913
banner932
banner1012

Çocuk Turnuvasında, Tony hedefe attı

banner1020

11. Geleneksel Mehmet Çocuk Açık Anı Darts Turnuvasında, Cemal Gingi’yi mağlup eden Tony Stone şampiyon oldu

banner974
Çocuk Turnuvasında, Tony hedefe attı

banner971

Lefkoşa Darts Birliği tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Mehmet Çocuk Açık Anı Darts Turnuvasında Tony Stone şampiyon oldu.

Lefkoşa Darts Birliği (LDB) tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Mehmet Çocuk Açık Anı Darts Turnuvası geçtiğimiz gün yapıldı. Çocuk ailesinin katkıları ile yapılan Mehmet Çocuk Açık Anı Darts Turnuvasında Tony Stone şampiyon oldu. 56 sporcunun katıldığı turnuvada, Tony Stone finalde karşılaştığı Cemal Gingi’yi mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Faik Amcaoğlu ile Hakan Boral’ın arasındaki üçüncülük mücadelesini ise Faik Amcaoğlu kazandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Lefkoşa Darts Birliği Başkanı Turgut Çalıcı, Elmas Çocuk ve Derviş Çocuk tarafından verildi.

Yan ödüller

En Yüksek Sayı Atan Sporcu: Cemal Gingi – (4 – 180) 

En Yüksek Sayıdan Bitiren Sporcu: Servet Gezer (150 sayı)

En Az Dartsta Bitiren Sporcu: Cemal Gingi (13 darts)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.