banner913
banner932
banner1012

Behlül şampiyonluğa attı

banner1020

Salih Kolcu Açık Puanlı ve Para Ödüllü Darts Turnuvası’nda birinciliği Mustafa Behlül kazandı. Kurtuluş Gamla ikinci oldu

banner974
Behlül şampiyonluğa attı

banner971

Güzelyurt Darts Birliği tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün yaptığı GBD Puanlı ve Para Ödüllü Açık Darts Turnuvası’na devam edildi.

Salih Kolcu Açık Puanlı ve Para Ödüllü Darts Turnuvası adı altında gerçekleştirilen turnuva Binatlı Spor Kulübü’nde yapıldı. Kalabalık bir sporcu topluluğunu katıldığı turnuvada birinciliği Mustafa Behlül kazandı. Behlül, finalde karşılaştığı Kurtuluş Gamla’yı 3-2 yenerek mutlu suna ulaştı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Binatlı Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe, merhumun oğulları Ahmet Kolcu, Kamil Kolcu, kardeşi Hüseyin Kolcu ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Üçüncülük Maçı

Salım Özeren-Salih Ateşli: 3-0

Final Maçı

Mustafa Behlül-Kurtuluş Gamla: 3-2

Diğer ödüller

En Yüksek Sayı Atan Sporcu:Kurtuluş Gamla (180 sayı)

En Yüksek Sayıdan Bitiren Sporcu:Salih Ateşli (160 sayı)

En Az Dartsta Bitiren Sporcu: Salım Özeren (12 Darts)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.