banner913
banner932
banner1012

Behlül fırtına gibi esiyor

banner1020

Güzelyurt’ta yapılan İsmail Abit Yeşilpınar Açık Anı Darts Turnuvası’nda birinciliği kazanan Mustafa Behlül, turnuvaya damgasını vurdu

banner974
Behlül fırtına gibi esiyor

banner971

Güzelyurt Darts Birliği (GDB) tarafından düzenlenen ve Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün sponsorluğunu yaptığı Güzelyurt Açık Puanlı Darts Turnuvası’na devam edildi.

Binatlı Kulüp Lokali’nde gerçekleştirilen turnuva İsmail Abit Yeşilpınar adı altında yapıldı. 10 ayaktan oluşan turnuvaların sekizincisi olan İsmail Abit Yeşilpınar Açık Anı Darts Turnuvası’nda birinciliği Mustafa Behlül kazandı. Behlül finalde, Salım Özeren’i 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Behlül ayrıca en yüksek sayı tan sporcu olurken, en az dartsta bitiren sporcu ödülünü de kazandı.  

Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri merhumun oğlu Varol Yeşilpınar, torunu Ahmet Yeşilpınar, Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Üçüncülük Maçı

Alkan Caner-Sercan Seven:3-2

Final maçı

Mustafa Behlül-Salım Özeren: 3-0

Diğer ödüller

En Yüksek Sayı Atan Sporcu:Mustafa Behlül (180 sayı)

En Yüksek Sayıdan Bitiren Sporcu: Polat Yeniçeri (151 sayı)

En Az Dartta Bitiren Sporcu:Mustafa Behlül (11 darts)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.