banner913
banner932
banner1012

Dağladı yine Dağlıca


Ahmet İşcan

Ahmet İşcan

Okunma 08 Eylül 2015, 11:59

Bu kaçıncıdır sayısını unuttuk özellikle Dağlıca Karakoluna yapılan saldırıların sayısını ve orada vatani görevini icra eden kahraman evlatlarımızın şehit düşüşlerini daha ne kadar böyle yüreğimiz dağlanarak izleyeceğiz. Dünkü hain saldırı sonrası şehit sayısı az olunca hükümet veya valilik şehit sayısı çok olunca genelkurmay açıklasın anlayışı ile ülkeyi yönettiğini zanneden bir anlayışı hiç hak etmediğimiz kanaatindeyim. En acısı nedir biliyor musunuz değerli okurlarım? Her terör saldırısı sonrası başlatıldığı söylenen teröre karşı harekete geçildiği ve uçaklarımızın terör hedeflerini vurduğu söylemleridir düşünmekteyim. Ey güvenlik birimi yöneticileri, teröristlerin saldırmasını bekledikten sonra karşı taarruza geçerek adı anılan terör yuvalarını bombaladığınızı söylüyorsunuz. Madem inlerini ve yerlerini biliyorsunuz neden teröristlerin eylem yapmasını bekliyorsunuz ve sonra harekete geçiyorsunuz. Ben buna akıl sır erdiremiyorum değerli okurlarım bilmem siz erdirebiliyor musunuz?

Artık karar verme zamanı geldi ve geçti. Ya Türkiye Cumhuriyetinin bekası ışığında aidiyat duygusu ile bir arada yaşamayı tercih eden insanların güvenliği ve geleceğini garanti altına alacaksınız ya da ayrılıkçı dıştan ve içten destekli hain ayrık otlarını kökünden kazıyarak bu sorunu çözeceksiniz. Ey iktidarsız iktidarlar bu vatan sizlerin partisel, zümresel ve şahsi ikbaliniz için lime lime parçalanacak yurt ecdad toprağı değildir.

 

HA – EVET OLMAZ KARAR VERİN ARTIK. Kardeşlik duyguları ile ya vatanın bütünlüğünü savunacaksınız ya da tarih ve coğrafyaya bu vatanın ihanetler şebekesine yenilerini ekleyeceksiniz… 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.