banner913
banner932
banner1012

Can havli !


Adnan IŞIMAN

Adnan IŞIMAN

Okunma 28 Şubat 2015, 17:59

CTPnin can simidi gibi sarıldığı, her başı sıkıştığında sahnelere taşıdığı, Ahmet Mithat Berberoğlu, Özker Özgür ve  Naci Talat üçlüsünün yine arkasına saklanıldı!

Pazartesi akşamı gerçekleştirilen manifesto etkinliğinde nostalji yaşatılarak CTP lilere gaz bombalandı!

Onların var olduğu dönemlerdeki yaklaşımlarından, görüş ve anlayışından eser bırakmayan CTP yönetimi, her çeşit talanın, güçlüden yana olmanın, emeğe her koşulda göstermiş olduğu saygısızlığın liderliğini yaptığı şu dönemleri, bu şekilde kamufle etmeye çalışıyor.

Dikkat buyurun, iktidardayken kısmetini alan inzivaya çekiliyor, onun yerine devlet olanaklarını tepe, tepe kullanma sırası diğerine geliyor.

İktidarda kalmaya dört elle sarılan CTP de işler böyle götürülüyor, tekerlek bu şekilde döndürülüyor.

Rahmetli Ahmet Mithat Berberoğlunu sahneden kaldırmak adına yapılanları, hala daha hatırlayanlar, yaşayanlar var.

Özker hocanın CTP de içine düşürüldüğü durumları, yüzüne yapılan hakaretleri ve kapı önüne nasıl fırlatılıp atıldığını bilenler var.

Ve yaşasaydı, benzer akıbeti yaşama olasılığı çok yüksek bir Naci Talat var.

Bazıları hayatta değil ama, CTPnin nerelerden, nerelere çekildiğini ve buna karşı çıkanların partiden nasıl kapı dışarı edildiğini, bir köşeye fırlatılıp üzerine nasıl toprak serpildiğini yaşayarak bilenler var.

Hepsinden önemlisi önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından CTP içinde kopacak fırtınaları bekleyenler var.

Bu fırtınaların arasından sıyrılıp partiye hakim olmayı pusuya yatıp dişlerini bileyenler var.

Can havli ile ve büyük çalışmalar neticesinde manifestonun açıklanması etkinliğine adanın genelinden birkaç bin kişi toplamışlar.

Toplanabilir ama Kıbrıs Türkü, kendini karanlıkların içine gömecek, geleceğini maceraların kucağına itekleyecek görüş ve düşüncelere, mayası yalana dayalı aldatmaca politika serüvencilerine onay vermeyeceğini her fırsatta ortaya koymaya devam etmektedir.

Hele slogan olarak dillendirdiklerine, fon müziği olarak söylediklerine bakın.

“Üfürecekmiş tepsersin, umutlarda yeşersin!”  

Ciddiyetsizliğe bakın ! Vatandaşı benzer sloganlarla uyutmaya çalışıyorlar.

 

Bari ufak yem kullansalar da civcivler de yesin ! 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.