banner913
banner932
banner1012

BEŞ DUL KADIN DAHA DOLANDIRILMIŞ


Ümit BAHŞİ

Ümit BAHŞİ

Okunma 24 Nisan 2017, 10:31

Son köşe yazımda bahsetmiş olduğum evlilik vaadi ile dolandırılan dul bir kadının içine düştüğü çıkmazı ve yaşadıklarını sizlerle paylaşmıştım. O yazının ardından bana gelen telefonların ve ihbar mesajlarının haddi hesabı yoktu. 
Bizim Z. Tuncay oldukça marifetli imiş. İki evli kadın daha kendisinin tuzağına düşmüş. Her birinden yine yüklü miktarlarda para koparmış. Bu kadınlar evli oldukları için korkularından kimseye bir şey söyleyememişler. Z. Tuncayın’ın da yaptığı yanına kar kalmış. Bunların dışında bana ulaşan iki kadın daha aynı tuzağa düşürülmüşler. Bana ulaşan dolandırılmış  kadılardan toplamda 400 bin Tl para koparmış. Bu işi nasıl beceriyorsa, Z. Tuncay’ın kredi işlemlerinin hiç birinde ne kefilliği, ne de herhangi bir imzası görülmektedir. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık kadar ter temiz ve yükümsüzdür. 
Bu güne kadar sadece  bir kişi kendisini resmi olarak şikayet etmiştir. Diğer mağdur kadınlarda polise gidip şikayette bulunma cesaretini göstermelidir. Umutları ve evlilik hayalleri yıkılan bu kadınlar psikolojik bir çöküntü içerisindeler. Gururları incinmiş, paraları alınmış ve işleri bitince bir paçavra gibi kenara atılmışlardır. Böyle bir olayın bizimki gibi küçük bir ülkede duyulmamış olması da ilginçtir. 
Sosyal medyada bir çok bayan arkadaşı bulunan Z. Tuncay yetenekleri sayesinde bir çoğumuzun hayatı boyunca biriktiremeyeceği kadar çok para yemiştir. Muhtemelen  bir tedbir alınmazsa da mağdur kadınlar yaratıp, yemeye de devam edecektir.
Geçen yazımda bahsettiğim Zümrütköy’deki  boş evin sahibi de bana ulaştı. Kendisi evi bir yıl önce Z. Tuncay’a sattığını belirtmiştir. Ancak benim yaptığım araştırmaların sonucu gösteriyor ki, böyle bir satış olmamıştır. 
Mağdur kişilerin yakın akrabaları isyan noktasındadır çünkü kadınlar bu adama bu kadar para kaptırmalarına rağmen hala kendisine kör kütük aşıktırlar. Z. Tuncay’ın  bölgelileri de bu olaylar karşısında şaşkındırlar. Kendileri ondan hiçbir şekilde kuşkulanmamışlardır çünkü seçtiği kadınlar kendi bölgesinden uzakta, yani Lefkoşa ve Güzelyurt bölgesinde bulunmaktadır. Elde ettiği bu kadar parayı acaba harcamış mıdır, yoksa yatırım mı yapmıştır?
Benim duyumlarıma göre paralar kumara gitmiştir. Bu yüzden elde avuçta bir şey kalmadığından dolayı sürekli kandırılacak av aramaktadır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.