banner913
banner932
banner1012

YDÜ’yü kura heyecanı sardı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2017-2018 sezonunda Kadınlar Euroleague’de mücadele edeceği rakipleri, bugün çekilecek kura ile belli oluyor

banner974
YDÜ’yü kura heyecanı sardı

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Euroleauge grupları belli oluyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın 2017-2018 sezonunda Avrupa’nın zirvesi olan Kadınlar Euroleague de mücadele edeceği rakipleri çekilecek kura ile belli oluyor. 

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, gruplar ve normal sezon fikstürünün belli olacağı kura çekimi, bugün Münih’te yapılacak. Normal sezon maçlarının 11 Ekim’de başlayacağı Kadınlar Euroleague'de, Türkiye’yi; Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray ve Fenerbahçe temsil edecek.

Kupa için 16 takımın mücadele edeceği organizasyona 14 takım doğrudan katılırken, geriye kalan 2 takım ise oynanacak ön eleme maçı ile belli olacak.

Normal sezonda doğrudan mücadele etmeyi garantilemiş 14 takım arasında; Castors Braine (Belçika), Avenida (İspanya), Famila Schio (İtalya), Fenerbahçe, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi (Türkiye), Dinamo Kursk, Nadezhda, UMMC Ekaterinburg (Rusya), Sopron Basket (Macaristan), ESBVA-LM, Tango Bourges Basket (Fransa), Wisla Can-Pack (Polonya) USK Prag (Çekya) takımları yer alıyor.

Son 2 kontenjan için ise Eylül ayında, Cajky (Slovakya) – CCC Polkowice (Polonya) ile KSC Szekszard (Macaristan) – BLMA (Fransa) arasında oynanacak eleme maçlarında rakibini eleyen takımlar Euroleauge’de mücadele edecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.