banner913
banner932
banner1012

YDÜ’ye ara yaramadı

banner1020

Türkiye Kadınlar Basketbol liginin altıncı haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, rakibine 78-65 mağlup olarak ligde ilk yenilgisini aldı

banner974
YDÜ’ye ara yaramadı

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında evinde Fenerbahçe’yi konuk eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, rakibine 78-65 mağlup oldu.

İlk devreyi önde tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne verilen milli maç arasından sonra aldığı mağlubiyetle ligde ilk yenilgisini aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Caferağa Spor Salonu’nda oynanan ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kayla MacBride, Courtney Vandersloot, Quanitra Hollingsvorth, Jantel Lavender ve Olcay Çakır beşiyle başladığı maçta periyotlar, 19-14, 38-36,42-52 ve 65-78 tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.