banner913
banner932
banner1012

YDÜ’nün rakibi Çukurova Basketbol

banner1020

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında YDÜ, Çukurova Basketbol ile karşılaşıyor

banner974
YDÜ’nün rakibi Çukurova Basketbol

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Çukurova Basketbol’u konuk edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğini yapacağı müsabaka 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 16:30’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.

KALAYCIOĞLU: “ YENİ VE İDDİALI BİR TAKIMA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ”

Çukurova Basketbol karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, iddialı ve güçlü bir takımla karşılaşacaklarını söyledi.

Baş antrenör Kalaycıoğlu; “Çukurova Basketbol ligin yeni takımlarından. Ancak sezonun ilk maçında evlerinde Beşiktaş gibi önemli bir takımı yendiler. Zorlu bir takım ve iddialı olduklarını buradan görebiliyoruz. Yaptığı önemli transferler ve Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetle ne kadar ciddiye almamız gereken bir ekip olduklarını gösterdiler. Kadrolarında kadın basketbolunun tecrübeli isimleri yer alıyor. Ligdeki ilk sezonlarında kalıcı olmak isteyen bir ekip ile oynayacağız. Ligin ilk haftalarında Türkiye liginin önemli ve iddialı takımları ile oynayacaklar. İkinci hafta da sahamızda kendilerini konuk edeceğiz.

Hafta içi Euroleague'de çok zorlu bir müsabaka gerçekleştirdik. Üzerimizdeki Euroleague yorgunluğunu atarak mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.