banner913
banner932
banner1012

YDÜ’nün Milli Melekleri basınla buluştu

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye A Milli Takımı’na seçilen dört oyuncusu düzenlenen basın gününde basının karşısına çıktı

banner974
YDÜ’nün Milli Melekleri basınla buluştu

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye A Milli Takımı’na seçilen 4 oyuncusu düzenlenen basın gününde basının karşısına çıktı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, daha önce de Türk Milli Takımında forma giyen kadın basketbolunun önemli oyuncularından olan Quanitra Hollingsworth,  Bahar Çağlar ve Olcay Çakır ile Yakın Doğu Üniversitesi kadrosuna yeni transfer edilen Cansu Köksal, Yaklaşan FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası organizasyonu öncesinde A Milli Kadın Basketbol Takımı’nı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlendiği özel buluşmada basın mensupları ile bir araya geldi.

Başarılı oyuncular, 16-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda milli takım formasını taşıyarak Türkiye’yi temsil edecekler.

MİLLİ TAKIMIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Milli Takımda yer alan Yakın Doğu Melekleri, ülkeleri için önemli bir şampiyonaya gideceklerini belirterek, Milli Takım formasını taşımanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.  Grup adına konuşan Bahar Çağlar, “İyi bir derece ile Türkiye’ye dönmek istediklerini dile getirerek, Dünya Şampiyonası platformuna çıkmak için bu şansı en iyi şekilde değerlendirerek Türk bayraklı formayı gururla terleteceğiz ve bu bizim için onur verici. Yakın Doğu Üniversitesi ile çok güzel şampiyonluklarla dolu bir sezon geçirdik. Yoğun lig sezonunun ardından orada edindiğimiz saha tecrübelerini de kullanarak milli görevi yerine getirmek ve Türkiye’nin adını Avrupa Şampiyonluğu’na yazdırmak için özveri ile çalışmaya devam edeceğiz.

İKİ YABANCI OYUNCU DAHA MİLLİ TAKIMLARDA FORMA GİYİYOR

Yakın Doğu Üniversitesi kadrosunda bulunan ve sezonu başarılı bir şekilde geçiren Courtney Vandersloot Macaristan, takımın vazgeçilmez oyuncularından Elin Eldebrink ise İsveç Milli Takım’ında forma giyiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.