banner913
banner932
banner1012

“YDÜ’nün başarıları herkesi gururlandırdı”

banner1020

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan ve FIBA Kadınlar Eurocup ile Türkiye Kupası'nı alan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı yöneticileri, devlet yetkililerini ziyaret etti Meclis Başkanı Siber YDÜ’nün başarılarının ülke olarak herkesi gururlandırdığını belirtti, Başbakan Özgürgün ise “YDÜ’nün başarıları, neleri başarabileceğimizi gösteren bir adımdır” dedi. YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel de, bu yıl başarılı ve şanslı bir sezon geçirerek bütün kupaları topladıklarını kaydetti

banner974
“YDÜ’nün başarıları herkesi gururlandırdı”

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan ve FIBA Kadınlar Eurocup ile Türkiye Kupası'nı alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı yöneticileri, devlet yetkililerini ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan ve FIBA Kadınlar Eurocup ile Türkiye Kupası'nı alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı yöneticilerini kabul etti.

YDÜ Kadın Basketbol Takımı yöneticilerinden oluşan heyete YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel başkanlık etti. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, kabulde yaptığı konuşmada Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kadın Basketbol Takımı’nın başarısının ülke sporunda yaşanan sıkıntılar dikkate alındığında bir o kadar da anlamlı olduğunu söyledi. Akıncı, takımın başarılarının devamı temennisinde bulundu.

YDÜ Kadın Basketbol takımının Türkiye’de elde ettiği başarının hiç de kolay elde edilecek bir başarı olmadığını ifade eden Akıncı, KKTC’de de kadın basketbolundaki seviyenin küçümsenecek bir seviye olmadığını söyledi.

YDÜ Kadın Basketbol takımı yönetecileri, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün'ü de ziyaret etti.

Meclis Başkanı Sibel Siber ile Başbakan Hüseyin Özgürgün de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan ve FIBA Kadınlar Eurocup ile Türkiye Kupasını alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın yöneticilerini kabul etti.

SİBER: HEP ZİRVEDE OLMAK İÇİN ÇALIŞILMALI

Meclis Başkanı Sibel Siber ise, böyle bir mutluluğu paylaşabilmekten son derece memnun olduklarını dile getirerek, YDÜ’nün başarılarının ülke olarak herkesi gururlandırdığını belirtti.

Başarı öykülerinin toplumu bağladığını ve özgüveni yükselttiğini ifade eden Siber, böylesi başarıların hem üniversitenin prestijini arttırdığını hem de ülke sporunu motive ettiğini kaydetti. Siber, bu tür büyük başarıların ve zirvede olmanın farklı sorumlulukları da beraberinde getirdiğini söyleyerek,  daha büyüğü ve ileriyi hedefleyip hep zirvede olmak için çalışılması gerektiğini vurguladı.

ÖZGÜRGÜN: “ŞAPİYONLUKTAN ÖTE ANLAM TAŞIYOR"

Başbakan Hüseyin Özgürgün, YDÜ ailesini son zamanlarda imza attıkları başarılar için gönülden kutladığını belirtti.

Elde edilen başarıların şampiyonluktan öte anlamlar taşıdığını kaydeden Özgürgün, “Biz ülke olarak belki ambargolardan ve izolasyonlardan şikayet ediyoruz ama bu, neleri başarabileceğimizi gösteren bir adım” dedi. Şikayet etmekle bir yere varılamayacağını kaydeden Özgürgün, gereği yapılırsa başarının geleceğini anlattı. Özgürgün spora verdiği destek için YDÜ ailesine teşekkür ederek, tüm takımı tebrik etti.

ÖZGÜRGÜN, OSMANLI’YI DA KABUL ETTİ

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Jimnastik Federasyonu heyetini kabul etti. Başbakanlık açıklamasına göre, Selen Osmanlı başkanlığındaki Jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Başbakan Özgürgün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 GÜNSEL: “BÜTÜN KUPALARI TOPLADIK”

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel ise, YDÜ Kadın Basketbol takımı ile çok güzel ve şanslı bir sezon geçirdiklerini, kadın basketbolunda hem ülkeyi hem de üniversiteyi zirveye taşıyabilmelerinden dolayı gurur duyduklarını söyledi. 

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel kabulde yaptığı konuşmada, bu yıl başarılı ve şanslı bir sezon geçirerek bütün kupaları topladıklarını belirtti.

Sporun zirvesinde olmanın bambaşka bir adrenalin sağladığını ifade eden Günsel, Türkiye’de aldıkları 3 kupayla birlikte bu yıl üniversitelerinin 53 kupası bulunduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.