banner913
banner932
banner1012

YDÜ’de hedef, Avrupa Süper Kupası

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi FIBA Kadınlar Avrupa Süper Kupası’nda finali Rus Takım Dynamo Kursk ile oynayacak

banner974
YDÜ’de hedef, Avrupa Süper Kupası

banner971

FIBA Kadınlar EuroCup Kupası’nın sahibi olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Kadınlar ve Euroleague Kadınlar şampiyonu arasında oynanan Süper Kupa’da Rus takım Dynamo Kursk ile rakip oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, EuroCup final açında Bellona AGÜ’yü yenerek EuroCup şampiyonu olan Yakın Doğu Üniversitesi’nin Süper Kupa’ya gitmeye hak kazandığı ve FIBA Avrupa tarafından organize edilen, basketbol kadınlar Süper Kupa turnuvasında Dynamo Kursk ile mücadele edeceği belirtildi. Yakın Doğu Üniversitesi bu mücadeleden galip gelmesi durumunda Türkiye Kadınlar Kupası ve EuroCup Avrupa Kupası’nın ardından Süper Kupa’yı da müzesine götürecek.

İlk olarak 2009 yılında oynan Süper Kupa Şampiyonluğunu bugüne kadar, UMMC Ekaterinburg, Spartak Moskov Region, Perfumerías Avenida, ZVVZ USK Praha takımları kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.