banner913
banner932
banner1012

YDÜ yarı final kapısını araladı 68-67

banner1020

Kadınlar EuroCup Çeyrek Final ilk maçında YDÜ, Fransa deplasmanında ESBVA Lille takımını bir sayı farkla mağlup ederek rövanş maçına avantaj elde etti

banner974
YDÜ yarı final kapısını araladı 68-67

banner971

Hüseyin EVLİYA – KTSYD / Fransa

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroCup Çeyrek Final ilk maçında EntenteSportive Basket Villeneuved’Ascq Lille Metropolé (ESBVA Lille) takımı ile dün akşam Fransa’da karşılaştı.

Villeneuve d' AscqPalacium’da oynanan çeyrek final ilk maçında YDÜ zorlu maçı 68-67 kazanarak ikinci maç için çok büyük bir avantaj elde etti.

KIRAN KIRANA MAÇ

Maça kötü başlayan temsilcimiz 9 sayı geriye düştüğü ilk periyotya kontrolü sağlayarak öne geçti. İkinci periyot, Lille takımının üstünlüğünde geçerken, devreyi 37-31 yenik kapadık. YDÜ’deMcBride’ın etkili oyunu 3.periyotta da sürdü ancak rakibin sert savunması da aynı kararlılıkta sürdü. Başa baş giden maçın son periyotunda ekibimiz öne geçmeyi başardı ve maçı 68-67 kazandı.

İRFAN GÜNSEL DE TAKİP ETTİ

Fransız seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maçı, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr.İrfan Günsel’in yanı sıra heyet başkan yardımcısı Murat Tüzünkan, kulüp başkanı Işık Eyigüngör, YDÜ Spor Daire Başkanı Hakan Atamtürk, kulüp yetkilileri ve Kıbrıs Türk spor basınından temsilciler de takip etti.

SALON: Palacium de VilleneuveD’asco

HAKEMLER: MarekKukelcik, LuisMiguelCastillo, ManosAnastasios

ESBVA-LM: Olivia Epoupa 2, VirginieBremont 15, Helena Jakovljevic, KamilaStepanova 4, JohanneGomis, ValerianeAyayi 17, Mame Marie Diop 8, Aby Gaye 4, LiudmylaNaumenko, Alina Iagupova 17, MarielleAmant

YDÜ: Olcay Çakır, Elin Eldebrink, AngelicaRobinson 4, AnnaVajda 3, Sinem Ataş, QuanitraHollingsworth 16, Gizem Başaran, EssenceCarson 4, Kayla McBride 18, CourtneyVandersloot 17, Bahar Çağlar, Yelena Leuchanka 6

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.