banner913
banner932
banner1012

YDÜ rövanşa rahat çıkacak

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi, Play - Off serisinde farklı kazandığı ilk maçın rövanşında bugün İstanbul Üniversitesi'ni konuk edecek

banner974
YDÜ rövanşa rahat çıkacak

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play off çeyrek final ilk maçında İstanbul Üniversitesini 46 sayı farkla 83-37  mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, serinin ikinci maçına çıkıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Yakın Doğu Melekleri’nin deplasmanda çıkacağı maç, 24 Nisan 2017 Pazartesi günü, saat 16:00’da, Prof. Doktor Turgay Atasü Spor Salonu’nda oynanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi, bu maçı kazanması durumunda  play- off yarı finale yükselecek ve Bellona AGÜ- Beşiktaş maçının galibi ile rakip olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.