banner913
banner932
banner1012

YDÜ Melekleri imza dağıttı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, düzenlenen imza günü etkinliğinde, öğrenciler ve taraftarlarıyla buluşarak hem fotoğraf çektirdi hem de kartpostallara imza attılar

banner974
YDÜ Melekleri imza dağıttı

banner971

FIBA Kadınlar Avrupa Kupasının Şampiyonu olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı kupa ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne döndü.

Türkiye Kupasının ardından Avrupa Kupasının da sahibi olan Yakın Doğu Melekleri, Ercan Havaalanın da kalabalık grupla büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılandı.

Bir grup öğrenci pasaport işlemelerinin ardından dışarıya çıkan takım oyuncularının boynuna çiçek astı. Ercan Havaalanı geliş kontuarında toplanan kalabalık grup da sloganlar atarak şarkılar söyledi. Yakın Doğu Melekleri tezahüratlar ve konfeti eşliğinde karşılandı.

Basının da yoğun ilgi gösterdiği karşılamada taraftarlar oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Kaner Şirketler Grubu da havaalanında takım oyucularına hediye vererek başarılarını kutladı.

TAKIM OYUNCULARINA SABAH KAHVALTISINDA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Adaya gelen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları teknik ve idari kadrosu için işadamı Erdinç Küçükuncular, Simit Sarayı’nda kahvaltı buluşması düzenledi. Küçükuncular, takım oyuncularına hediye takdim etti.

Takım Kaptanı Bahar Çağlar da Erdinç Küçükuncular’a, isminin yazılı olduğu imzalı forma hediye etti.  Kahvaltı etkinliğinde şampiyonluk pastası da kesilerek kutlama yapıldı.

MELEKLER İMZA ETKİNLİĞİNDE TARAFTARLARI İLE BULUŞTU…

Kahvaltının ardından Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, düzenlenen imza günü etkinliğinde, öğrenciler ve taraftarlarıyla buluştu.

Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.

Etkinlikte taraftarlar hem ünlü oyuncularla tanışma fırsatı buldu, hem de fotoğraf çektirdi.

Genç taraftar kitlesi ile bu etkinlikte buluşan oyuncular da kendileri için hazırlanan kartpostallarda imza dağıttı.

Etkinlik öncesi konuşan Takım Kaptanı Bahar Çağlar, takım olarak çok mutlu olduklarını ve daha nice şampiyonlukları Yakın Doğu Üniversitesi adı altında yaşayacakları sözlerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.