banner913
banner932
banner1012

YDÜ, Dağer’e imzayı attırdı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı kadrosunu, tecrübeli oyuncu Ahmet Dağer’i transfer ederek güçlendirdi

banner974
YDÜ, Dağer’e imzayı attırdı

banner971

Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nin son şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı kadrosunu, Girne Üniversitesi’nden tecrübeli oyuncu Ahmet Dağer’i transfer ederek güçlendirdi.

KIRYAĞDI: AHMET SAHADA HER ŞEYİNİ VERİYOR

Ahmet Dağer’in transferi ile ilgili Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı antrenörü Halit Kıryağdı şunları söyledi:

“Kadromuzu güçlendirmeye Ahmet Dağer’in transferiyle başlamış bulunuyoruz. Sadece tecrübeli  iyi bir oyuncu değil ayni zamanda çalışkanlığı ve yaşam tarzı ile örnek bir sporcuyu kazanmış olduk. Ahmet sahada her şeyini veriyor ve en önemlisi kazanmayı biliyor.

Birden fazla pozisyonda verimli oynayabiliyor olması bize kadroda inanılmaz bir esneklik kazandıracak. Geçen yıl takımı kupayı kazanırken yüksek bir performans sergilemişti, bu yıl bunu her kulvarda tekrarlayacağından eminim.”

DAĞER: ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLACAĞIZ

Yakın Doğu Üniversitesi’nin yeni transferi Ahmet Dağer ise transferi ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Başarılı geçen bir sezonun ardından Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer olduğum için çok mutluyum. İnandığım, çok iyi anlaştığım bir koç ve sistem olması beni en çok cezbeden taraf oldu. Kadroda çok kaliteli oyuncular var.

Her zamanki gibi şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir oluşum olacağından hiç şüphem yoktur. Yine çok çalışarak bu uzun ve zor yolda tecrübelerimi ortaya koymaya çalışacağım. Yakın Doğu Üniversitesi'nde hedef her zaman zirve ve şampiyonluk'tur. Bu yıl da sonuna kadar bu hedefi kovalayıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.