banner913
banner932
banner1012

YDÜ çok farklı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesini 58 sayı farkla 102-44 mağlup ederken, 21 sayı 23 ribaunt ile oynayan Darryl Palmer maçın yıldızı oldu

banner974
YDÜ çok farklı

banner971

Basketbol Federasyonu’nun KKTC’nin kuruluş yıldönümüne özel geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nda dün akşam oynanan maçın ardından Yakın Doğu Üniversitesi yarı finale yükseldi.

YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda oynanan ikinci gün ilk maçında YDÜ, LAÜ’yü, eleyerek yarı finale yükselerek Soyerspor'un rakibi oldu. Yarı final ilk maçında 18 Kasım Pazartesi saat 18.00’de YDÜ ile Soyerspor, karşılaşacak.

Cumhuriyet Kupası’nda dün Çetinkaya’yı eleyerek tur atlayan Soyerspor’un ardından turu geçen ikinci takım YDÜ oldu. LAÜ karşısında oldukça etkili bir performans koyan YDÜ, parkeden 58 sayı farkla 102-44’lük galibiyetle ayrıldı. YDÜ’de 21 sayı 23 ribaunt ile oynayan Darryl Palmer maçın yıldızı oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.