banner913
banner932
banner1012

YDÜ Basketbol Akademi sıkı çalışıyor

banner1020

banner974
YDÜ Basketbol Akademi sıkı çalışıyor

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Basketbol Akademi, yaz okulu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi tarafından yaz okulu çalışmaları ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

“Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi olarak amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporu yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olarak algılamalarını sağlayarak onları kendilerine güvenen, bilişsel ve fiziksel olarak güçlü bireyler haline getirmektir. Yakın Doğu Üniversitesi “Basketbol Akademi” olarak hedefimiz kursiyerlere spor ve egzersiz yapma imkanı sunarak  onları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek ve özgüvenlerini arttırarak onları topluma hazırlamaktır.

Tüm bunların yanında Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi’de 6-12 yaş grubuna yönelik basketbolun temel fundmental hareketleri de kursiyelerimize kazandırılmaktadır. YDÜ Basketbol Akademi’nin bir diğer amacı da YDÜ Basketbol alt yapı takımlarına oyuncu kazandırmaktır. Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi Yaz  Okulu  antrenmanları antrenör Bilgin Güldoğuş ve Ayhan Birsel tarafından Pazartesi – Çarşamba  saat 9:00-10:15 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi  RA 25 Spor Salonu'nda yapılıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.