banner913
banner932
banner1012

Sırbistan’da iyi prova

banner1020

Basketbol Federasyonu’na bağlı alt yapı takımı Elit Basketbol Akademi, kamp için gittiği Sırbistan’da dün oynadığı hazırlık maçında Criss-Cross takımına karşı iyi mücadele etmesine rağmen, maçta mağlup oldu

banner974
Sırbistan’da iyi prova

banner971

Basketbol Federasyonu’na bağlı alt yapı takımı Elit Basketbol Akademi’nin, Sırbistan kampı devam ediyor.

Akademi, 20-25 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’da gerçekleştireceği kamp çalışması için gittiği Sırbistan’da dün oynadığı hazırlık maçında Criss-Cross takımına karşı iyi mücadele etmesine rağmen, maçta rakibine 64 – 54 mağlup oldu.

Sırbistan basketbolunun alt yapıdaki önemli antrenörlerinden Petar Markovic’in organize ettiği kampta, ülkemizden 1999-2000-2001 ve 2002 doğumlu toplam 12 sporcu yer alıyor.

Kafile başkanlığını Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Sütçü’nün yaptığı ekibimizin antrenörlük görevlerini ise Ayhan Birsel ile Serkan Demirman yapıyor.

Elit Basketbol Akademi, kamp çalışmaları kapsamında Sırbistan’ın alt yapıda önde gelen takımları Kızılyıldız ve FMP takımlarıyla da hazırlık maçları yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.