banner913
banner932
banner1012

Seçimler, basketbolu darbeledi

banner1020

Basketbol Federasyonu, siyasi partilerin spor salonlarında yapacakları etkinlikler nedeniyle, hazırladığı maç programında gün ve saat değişikliklerine gitti

banner974
Seçimler, basketbolu darbeledi

banner971

           

Ülkemizde 7 Ocak 2018’de yapılacak olan milletvekilliği erken genel seçimleri, basketbola darbe vurdu.

Basketbol Federasyonu, siyasi partilerin spor salonlarında yapacakları etkinlikler nedeniyle, hazırladığı maç programında gün ve saat değişikliklerine gitti.

Koçlar iddialı

Bu arada Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi 12 Aralık Salı günü başlıyor. Takımların koçları da yeni sezondan beklentilere değinirlerken, LAÜ koçu Arkan Arşehit, LAÜ sporcularının ellerinde yükselecek kupalarla dolu bir sezon temenni etti. YDÜ koçu Halit Kıryağdı, YDÜ’nün hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Mapfree koçu Kadri Alagöz, mücadele ettikleri her kulvarda sonuna kadar gitmek istediklerini söylerken, Girne Üniversitesi koçu Ahmet Gürel Alp, gelişmekte olan bir takım olarak yarışın içerisinde olacaklarını açıkladı.

GAÜ koçu Cafer Muhtaroğlu yaptığı açıklamada Play-offa kalmak istediklerini söylerken,

Koopspor koçu Emrah Güven, çekişmeli bir sezon olacağını ve hedeflerinin her zaman olduğu gibi öncelikle finale çıkmak daha sonra ise şampiyonluğa ulaşmak olduğunu belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.