banner913
banner932
banner1012

“Salonlarda skorboardlar dahi bozuk”

banner1020

Basketbol hakemi Nusret Sırdar, basketbola yeterli ilginin gösterilmediğinden şikayetçi olurken, salonlardaki skorboardların dahi bozuk olduğuna dikkat çekti

banner974
“Salonlarda skorboardlar dahi bozuk”

banner971

Basketbolumuzun  başarılı hakemlerinden Nusret Sırdar, basketbola yeterli ilginin gösterilmediğinden şikayetçi olurken, salonlardaki skorboardların dahi bozuk olduğuna dikkat çekti.

Nusret Sırdar’ın konu ile ilgili açıklamaları şöyle:

“Bu ülkede basketbol denilen bir spor dalı da olduğunun acaba yetkililer farkında mı? Esas bütçenin başka dallara ayrılıp diğer branşlarla da hiç ilgilenmemek hiç hoş değildir.

Geçen yıl final maçındaki kalabalık son yıllarda sanırım hiçbir spor dalında olmamıştır. Bu yıl 2 turnuvaya çıktık ve 2 turnuvada da salonlarımızda skorboardlar bozuktur. Basketbolu bu kadar önemsememek mi gerek? Söyleyin de biz de boşuna motive olmayalım.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.