banner913
banner932
banner1012

Potada heyecan başlıyor

banner1020

Basketbol Federasyonu yönetim kurulu bu akşam başlayacak yeni sezon öncesinde eleştirilere cevap verip, maç gözlemcisi uygulamasının hayata geçirileceğini açıkladı

banner974
Potada heyecan başlıyor

banner971

Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği, Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Süper Ligi, Yakın Doğu Üniversitesi ile Mapfree arasında bu akşam oynanacak maç ile başlıyor. 
Birinci haftanın ilk maçı RA 25 Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak. Haftanın ikinci maçında ise Girne Üniversitesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi, RA 25 Spor Salonu’nda Cuma akşamı saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Süper Ligi’nin birinci haftasının kapanışını Koop Spor ile Girne Amerikan Üniversitesi, Atatürk Spor Salonu’nda Cumartesi akşamı 17.00’de oynayacakları maç ile gerçekleştirecekler.
 Bu arada, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği son yönetim kurulu toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Kupası finalinde yaşanan olaylar sonrası Ceza Kurulu’nun aldığı karara itiraz yolu açık olduğu vurgulandı. 
Ülkede yürürlükte olan Basketbol Federasyonu Tüzüğü’nün tadilatına ihtiyaç duyulduğunun farkında olunduğunun da belirtildiği açıklamada, bununla ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı kaydedildi. Alınan kararda, federasyon yönetiminin eleştirilere açık olduğu açıklanırken, hakaret boyutuna varan kişisel saldırılara hukuk yolu ile cevap verileceğinin de altı çizildi. 
Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı: Her kulübe aynı mesafede adil bir noktada yer almaktayız. Maçların üç farklı raporlama ve değerlendirme sürecinde olabilmesi için federasyon olarak, maç gözlemcisi uygulamasını hayata geçiriyoruz. Bunun yanında maç görüntüleri de daha etkin şekilde incelemeye alınacaktır.”
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.