banner913
banner932
banner1012

Polis Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu LPM

banner1020

Polis Örgütü’nün kuruluşunun 54. yıldönümü ve 30 Haziran Polis Günü münasebetiyle, düzenlenen basketbol turnuvasında, Arkan Arşehit’in koçluğunu yaptığı Lefkoşa Polis Müdürlüğü (LPM) takımı birinci oldu

banner974
Polis Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu LPM

banner971

Polis Örgütü’nün kuruluşunun 54. yıldönümü ve 30 Haziran Polis Günü münasebetiyle, I. Müdürlükler arası Polis Basketbol Turnuvası düzenlendi. 
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa Polis Müdürlüğü, Gazimağusa Polis Müdürlüğü, Girne Polis Müdürlüğü, Güzelyurt Polis Müdürlüğü, PGM-Merkez, Özel Harekat Müdürlüğü, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Amirliği’nin yer aldığı ve toplam sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada 21-22 Haziran tarihlerinde grup maçları ile yarı final maçları oynandı. 
Girne Polis Müdürlüğü ile Güzelyurt Polis Müdürlüğü arasında oynanan üçüncülük maçını Girne Polis Müdürlüğü kazanarak turnuvada üçüncü oldu. Üçüncülük maçının ardından oynanan final karşılaşması ise Polis Genel Müdürlüğü Merkez Takımı ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı 27-19 kazanan Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımı turnuvada şampiyon olurken PGM Merkez Takımı ise ikinci oldu. 
Şampiyon takıma kupa ve madalyaları Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu tarafından takdim edildi. Turnuvanın en iyi oyuncusu ise Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımından Behiç Akçın seçildi. Turnuvada emeği geçen hakemlere ise plaket takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.