banner913
banner932
banner1012

Özılgaz: Hedefimiz şampiyonluk

banner1020

Basketbol Kadınlar Ligi’nde oynadığı beş maçın tamamını kazanan UKÜ’de antrenör Ayşe Günerman Özılgaz değerlendirmelerde bulunurken, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi

banner974
Özılgaz: Hedefimiz şampiyonluk

banner971

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Ligi’nde oynadığı beş maçı kazanarak lig mücadelesine kayıpsız devam eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) antrenör Ayşe Günerman Özılgaz yaptığı değerlendirmede hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu, eksiklerini daha da iyileştirerek şampiyonluğa uzanmak istediklerini belirtti.

Özılgaz: “Günden güne uyumumuz artıyor”

“UKÜ Spor Kulübü olarak KKTC Basketbol Federasyonu Kadınlar Ligi’nde lider olarak mücadele etmenin gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Ayşe Günerman Özılgaz, “Şu ana kadar ligde 5 maç yapmış bulunmaktayız.

Oynadığımız bu beş maçın değerlendirmesini yapacak olursak sporcularımızın günden güne birbirleri ile olan uyumlarının arttığını görüyorum ve bu bizi daha hızlı bir takım haline getiriyor” ifadelerini kullandı.

“Eksiklerimizi iyileştirerek şampiyon olmak istiyoruz”

Hedeflerinin güncel basketbol oynamak olduğunun altını çizen Özılgaz, “Şu an için oynadığımız basketboldan memnunum. Hedefimiz lig şampiyonluğu. Planlı, programlı bir şekilde eksiklerimizi iyileştirerek lig şampiyonluğuna uzanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.