banner913
banner932
banner1012

Özel basketler, dostluğa atıldı

banner1020

TED Kuzey Kıbrıs Koleji, Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi ile ortak basketbol maçı etkinliği düzenledi

banner974
Özel basketler, dostluğa atıldı

banner971

TED Kuzey Kıbrıs Koleji toplumsal sosyal sorumluluğa vermekte olduğu önem çerçevesinde Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi ile ortak basketbol maçı etkinliği düzenledi.

TED Kuzey Kıbrıs Koleji Dr.Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda dün oynanan “dostluk ” maçında basketler dostluğa atıldı. Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın okullar arası sosyal sorumluluk projeleri başlatmasını dikkate alan TED Koleji Onur Kurulu ilk olarak engelli öğrencilerle olan sorumluluk projesini tasarlayıp  gerçekleştirdi.

Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi  ile işbirliği yapılarak basketbol dalında dostluk maçı yapıldı. Her iki okulun basketbol takımı ile gerçekleştirilen maçta duygu dolu güzel anlar yaşandı. Her iki takımda maç sonunda günün anısı olarak birer kupa aldılar.

Maçın ardından Özel eğitimden gelen öğrenci ve öğretmenler TED Kolej yemekhanesinde verilen öğlen yemeğinde biraraya geldiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.