banner913
banner932
banner1012

Ortak hedefleri, basketbola hizmet

banner1020

Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olacak olan Ertuğ Nasıroğlu, Ahmet Sütcü ve Tamer Bolat'ın ortak hedefleri, basketbola hizmet olacak

banner974
Ortak hedefleri, basketbola hizmet

banner971

Basketbolda hafta sonu yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde Yeşim Tuncel Kotak ve Tonguç Kotak'ın yaptığı Spor Gündem programına mevcut başkan Ertuğ Nasıroğlu, mevcut Asbaşkan Ahmet Sütcü ve bir dönem federasyonda Asbaşkan olan Tamer Bolat konuk oldu.
Programda söz alan Başkan Ertuğ Nasıroğlu kulüplerden yeniden onay istediğini belirtti. Nasıroğlu, “Üç yıllık dönemde yaptıklarımız ortada ve bunun devamını getirmek isteriz” diye konuştu.
Şu anda federasyonda Asbaşkan olarak görev yapan diğer aday Ahmet Sütcü de “Bu bir hizmet yarışıdır. Uzun yıllardır camiaya hizmet etmekteyim artık başkan olarak yoluma devam etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.
Başkan adaylarından Tamer Bolat ise “Ben hizmet için varım. Basketbola yeni açılımlar katmak için adayım. Hedefim hem içte iyi işler hem de dış temas sağlamak” dedi.
Başkanlık seçiminin yapılacağı Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, 30 Eylül Cumartesi günü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilecek. Genel kurul toplantısı saat 10.00’da başlayacak. Adayların, başkan seçilebilmesi için ilk turda 7 oy almaları gerekiyor.
 Kaynak: brtk
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.