banner913
banner932
banner1012

Nasıroğlu: Maçlar, heyecanlı ve çekişmeliydi

banner1020

Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde yaşanan büyük heyecan ve Basketbol Büyük Bayanlar Ligi'nin yeniden oynatıldığı basketbolumuzun patronu Ertuğ Nasıroğlu, basketbolda gelinen durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu Ertuğ Nasıroğlu: Basketbolda vizyon Büyük Erkekler Ligi'dir. Bu ligimiz, oldukça heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Basınımızın da katkıları ile basketbolumuza olan ilgi oldukça arttı

banner974
Nasıroğlu: Maçlar, heyecanlı ve çekişmeliydi

banner971

Basketbol Federasyonu başkanı Ertuğ Nasıroğlu, basketbolda gelinen durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Basketbol Büyük Erkekler Ligi ve Basketbol Büyük Bayanlar Ligi'nin tamamlanması sonrasında alt yaş gruplarda heyecanın devam ettiği basketbolumuzla ilgili Ertuğ Nasıroğlu'nun yaptığı açıklamalar şöyle:

"Basketbolda vizyon Büyük Erkekler Ligi'dir. Büyük Erkekler Ligi'nde bu sezon çok güzel bir lig süreci sonrasında play offlarda da çekişmeli maçlar oynandı. Yarı final serisindeki çekişmeden sonra final serisi oldukça heyecanlı ve çekişmeliydi. 2-2 girilen son maçta daha çok isteyen ve daha iyi oynayan Yakın Doğu Üniversitesi şampiyon oldu. Onları kutlarım. Koopspor da sergilediği başarılı performansla beğeni topladı.

Basketbol Büyük Bayanlar Ligi'ni de bu sezon yeniden oynattık. Federasyon Kupası maçları da büyük heyecan içerisinde geçti. Özellikle final maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Umarım şartlarımız el verir de liglerimizi daha uzun süreli hale getiririz. Basketbolda şimdi alt yaş gruplarında ve sokak basketbolu etkinlikleri yapmak için çalışıyoruz.

Basketbolumuza ilgi gittikçe artmaktadır. Bunda kalitenin artmasının yanı sıra basının katkısı da büyüktür. Basının ilgisi arttıkça, çok daha fazla insana ulaşma şansı elde ettik. Böylelikle tribünlerde de taraftar sayısı çoğaldı."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.