banner913
banner932
banner1012

Namağluplar kapışacak

banner1020

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında iki yenilgisiz takım YDÜ ile Fenerbahçe karşılaşacak. Maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak

banner974
Namağluplar kapışacak

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında iki yenilgisiz takım Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 
Geçtiğimiz yıl Yakın Doğu Üniversitesi’nin şampiyonluğu ile sona eren final serisinde karşılaşan iki takım, bu yıl ligdeki ilk beş maçını da kazandı. Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, ligin iki iddialı takımının karşı karşıya geleceği müsabaka, bugün Türkiye saati ile 17:00’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. Maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.
ZAFER KALAYCIOĞLU: “İKİ TAKIM İÇİN DE SERT BİR MAÇ OLACAK”
Kendi sahalarında konuk edecekleri Fenerbahçe maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, sert bir maça çıkacaklarını belirtti.
Geçen sezon playoff’larda beş maçlık seriyi 3-2 kazandıkları rakipleri olan Fenerbahçe’ye saygı duyduklarını dile getiren Başantrenör Kalaycıoğlu, iki takımın da iyi bir kadroya sahip olduğunu, kazanmak için sert bir mücadele vermeleri gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe ile Euroleague kulvarında da rakip olduklarını anımsatan Kalaycıoğlu, “Oynadıkları maçlarda aldıkları skorların da gösterdiği gibi Fenerbahçe iyi kadroya sahip bir takımdır. Ekaterinburg takımını kendi sahalarında yendiler. Biz de İtalyan Famila Schio takımını kendi sahamızda yendik, onlar orada kaybetti. Hepimiz aynı ayarda güçlü takımlarız.  Sahada en iyi mücadeleyi veren, az hata yapan taraf maçı kazanacak” dedi.
“KENDİ SAHAMIZDAKİ AVANTAJI YAKALAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Geçen yıl oynadıkları maçların oyuncuların hafızalarından silinmediğini dile getiren Kalaycıoğlu, “Sert bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. Geçen yıldan ana kadroda olan tecrübeli oyuncularımız var. Fenerbahçe de kadrosunu korudu sayılır. Avrupa’nın en iyilerinden biri olan Verameyenka da bu yıl iyi performans sergiliyor. Biz de ribauntlara odaklanacağız ve burada da problem yaşamazsak bizim için avantajlı bir maç olabilir. İki takımında birbirine avantajlı olduğu taraflar mevcuttur. Güzel ve heyecanlı bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum. Basketbolseverlere şimdiden keyifli seyirler diliyorum” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.