banner913
banner932
banner1012

Meleklerin rakibi Mersin

banner1020

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’de Yakın Doğu Üniversitesi, Mersin BŞB’yi konuk edecek. KKTC saati ile 14:00’da başlayacak maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak

banner974
Meleklerin rakibi Mersin

banner971

FIBA Kadınlar Euroleague’de mücadele ettiği B grubunda Fenerbahçe galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin sekizinci haftasında Mersin Büyük Şehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre karşılaşma, 3 Aralık 2017 Pazar günü Türkiye saati ile 15.00, KKTC saati ile 14:00’da İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

ZAFER KALAYCIOĞLU: “ HAZIRLIKLARIMIZI GALİBİYET İÇİN YAPTIK”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu maç ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, “İyi savunma anlayışımızla sahaya yansıtarak maçı kazanıp Türkiye Ligi’nde de başarılı gidişatlarını sürdürmek istiyoruz” dedi.

Mersin ekibinin bu yıl iyi bir kadro kurduğunu ifade eden tecrübeli antrenör Kalaycıoğlu, rakipleri Mersin BŞB için mücadele ettikleri tüm kulvarlarda en iyi noktada olmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar değerlendirmesinde bulundu. Mersin BŞB’nin FIBA Eurocup’ta final Türkiye Ligi’nde de ilk beşin içinde yer almayı hedeflediğini belirten Kalaycıoğlu, “Her iki takımında hedefi en iyi yerlerde olmak. Mücadeleyi bırakmayan bir rakiple karşı karşıyayız. Dikkat etmemiz gereken noktaları gözden geçirip, hazırlıklarımızı rakibimize göre yaptık. Evimizdeki maça konsantre olup saha avantajını kendi lehimize çevirerek maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Keyifli bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.