banner913
banner932
banner1012

Melekler, sağlık kontrolünden geçtiler

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın oyuncuları yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçtiler

banner974
Melekler, sağlık kontrolünden geçtiler

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın oyuncuları Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, detaylı kan tetkikleri yapılan oyuncular dahiliye, ortopedik ve kardiyolojik muayeneden geçtiler. Sağlık kontrolleri EKG ve EFOR testi ile tamamlandı. Yapılan kontrol ve muayeneler sonucunda sporcuların hiçbirinde sağlık sorununa rastlanmadı.
Takım oyuncularına sağlık kontrollerinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Performans Merkezi’nde çeşitli ölçüm, test ve analizler uygulandı. Testlerde oyunculara solunum testi, izogenetik hüner denge değerlendirme kavrama kuvvet testi ve performans ölçme değerlendirme testleri uygulandı. Yapılan bu çalışmaların ardından son olarak oyunculara sprint koşu, sıçrama ve çeviklik testi uygulandı. Yapılan testlerde sporcuların, dayanıklılık ve kuvvet bakımından eksikliklerinin olup olmadığı, maksimum hız ve reaksiyon verilerinin nasıl olduğu tespit edilerek raporlandı. Çıkan sonuçlara göre yeni antrenman programları belirlenecek. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.