banner913
banner932
banner1012

Melekler, İtalya deplasmanında

banner1020

YDÜ Kadın Basketbol Takımı, İtalya’da Kadınlar Euroleague B Grubu maçında bu akşam Famila Schio takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç, KKTC saati ile 21.30’da www.fiba.com kanalından yayınlanacak

banner974
Melekler, İtalya deplasmanında

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Euroleague B Grubu 8. hafta maçında deplasmanda İtalya’nın Famila Schio takımı ile karşı karşıya gelecek.

Maç, bu akşam KKTC saati ile 21.30, TSİ ile 22.30’da, City Arena; Schio, Pala Campagnola Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, www.fiba.com kanalından yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi koçu Zafer Kalaycıoğlu, grupta bu sezonun en zor maça çıkacaklarını söylerken, sakatlıklardan dolayı zor şartlarda maça çıkacaklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.