banner913
banner932
banner1012

Melekler, İspanya deplasmanında

banner1020

YDÜ Kadın Basketbol Takımı, Euroleague’de zorlu İspanya deplasmanında mücadele edecek

banner974
Melekler, İspanya deplasmanında

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Euroleague mücadelesine dördüncü haftada İspanya’nın Perfumerias Avenida takımıyla devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, Yakın Doğu Üniversitesi’nin deplasmanda çıkacağı maç, bugün, KKTC saati ile saat 19.00’da, City Arena: Salamanca, Pabellon Municipal Wurzburg Salonu’nda oynanacak. Maç, www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak.

Melekler, B grubunda elde ettiği 3 galibiyet ve topladığı 5 puanla üçüncü sırada bulunurken, koç Zafer Kalaycıoğlu, konsantre olarak önemli bir maçtan galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi. Kalaycıoğlu, Euroleaguede final four oynamak istediklerini de belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.