banner913
banner932
banner1012

Melekler, Fransız şarabı tadacak

banner1020

Euroleague’de B grubunda liderliğini devam ettiren YDÜ Basketbol Takımı, Fransa’nın BLMA takımını bugün, KKTC saati ile 17.30’da konuk edecek. Karşılaşma, BRT1 HD’den naklen yayınlanacak

banner974
Melekler, Fransız şarabı tadacak

banner971

FIBA Kadınlar Euroleague’de geçen sekiz haftada elde ettiği yedi galibiyetle mücadele ettiği B grubunda liderliğini devam ettiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında Fransa’nın BLMA takımını konuk ediyor.
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi-BLMA müsabakası bugün KKTC saati ile 17.30, TSİ ile 18.30’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, BRT1 HD ve www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak.
OYUNCULAR IŞILDIYOR
Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımı mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Euroleauge’de toplamda sadece 2 yenilgi alırken, oyuncuların form durumlarıyla da göz dolduruyor. Takımın yıldız oyun kurucusu Courtney Vandersloot Euroleague’de bugüne kadar sahaya çıktığı maçlarda 13.6 sayı, 7.8 asist, 5.1 ribaunt ortalamalarıyla oynarken, hem Euroleauge hem de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde asist kategorisinde ilk sırada bulunuyor. WNBA’de sergilediği performansla ABD Milli Takımı seçmelerine çağrılan Kayla McBride ise Euroleague’de elde ettiği 17.3 sayı ortalaması ile ligin en skorer ilk 3 oyuncusu arasında yer alıyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.