banner913
banner932
banner1012

Mapfree çalışmalara başladı

banner1020

Basketbol Büyük Erkekler Ligi ekiplerinden Mapfree 2017-2018 sezonu çalışmalarına antrenör Kadri Alagöz nezaretinde start verdi

banner974
Mapfree çalışmalara başladı

banner971

Basketbol Büyük Erkekler Ligi ekiplerinden Mapfree 2017-2018 sezonu çalışmalarına başladı. Antrenör Kadri Alagöz yönetiminde yapılan ilk idmanı kulüp başkanları Ali Şan ve Ömer Şan da izleyerek takıma başarılar dilediler.

Mapfree Antrenörü Kadri Alagöz sezon açılışı ile ilgili olarak “Hayırlısıyla sezonu açmış bulunmaktayız. Öncelikle yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diler. Sporun esas amacı olan dostluk ve kardeşlik ilkesinden uzaklaşmadan rekabetlerin sahanın içerisinde olmasını dilerim.

Bu yıl Mapfree takımı olarak hedeflerimiz hızlı, arzulu ve istekli bir basketbol sahaya yansıtarak oynadığımız her mücadeleyi sonuna kadar bırakmadan kazanmak.” dedi. Alagöz, Oşan ailesi ve başkanlara teşekkür ederek bu yıl kadroyu koruyup üzerine de 3 önemli yerli oyuncu Mert, Görkem ve Barkın’ı takıma kattıklarını belirtti. Yabancı transfere de değinen Alagöz, “Hikeem Champaigne’i takımda tutup yanlarına Dallas Hunter ve Desmond Raymond gibi neler yapabileceğini bildiğimiz kapasiteli oyuncuları takıma monte ettik. Bu yıl hedef final oynamak ve turnuvalar da dahil olmak üzere Federasyon Kupası’nı da müzemize götürmek. Bunun için de bıkmadan usanmadan çalışacağız. Genç enerjik bir takımımız var ve bunu da en iyi şekilde sahaya yansıtacağız.” açıklamasını yaptı. (Tonguç Kotak-Haberkibris.com)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.