banner913
banner932
banner1012

LAÜ'ye ceza geldi

banner1020

Basketbol Federasyonu, basketbolda şiddeti önlemek için Lefke Avrupa Üniversitesi Spor Kulübü'nü antrenörünü ve yöneticisini, ceza kuruluna sevk etti. Antrenör ve yönetici Salı gün oynanacak YDÜ maçında sahada olamayacaklar

banner974
LAÜ'ye ceza geldi

banner971

Basketbol Federasyonu hafta içi basketbolda şiddet ile ilgili sıfır tolerans kararının arkasında durmaya devam ediyor.

Basketbol Federasyonu, konu ile ilgili olarak bir basın bildirisi daha yayımlayarak, Lefke Avrupa Üniversitesi Spor Kulübü'nü, ceza kuruluna sevk etti. Basın bildirisi şöyle:

"Geçtiğimiz hafta içi bir basın bildirisi yayımlayarak basketbolumuzun şiddet olgusuyla biraraya gelmesinden duyduğu rahatsızlığı gündeme getiren Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu geçtiğimiz akşam oynanan Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Lig Final Serisi 2. maçı sonrasında Lefke Avrupa Üniversitesi Spor Kulübü'nü, antrenörünü ve yöneticisini YDÜ sporcusuna karşı yaptıkları davranış nedeniyle tedbirli olarak ceza kuruluna sevk etme kararı aldı. Basketbolla şiddeti biraraya getirmeme konusunda son derece kararlı bir çizgide duran federasyonumuzun aldığı bu sevk kararı sonrasında Salı gün oynanacak müsabakada ilgili kişiler sahada yerlerini alamayacaklardır. Basketbol kamu oyunu sağduyuya çağıran federasyonumuz basketbolumuzun gelişimi ve genç kuşaklara aktarımında büyük bir engel olarak gördüğümüz şiddet olgusunun karşısında olduğunu belirtmekte ve bu amaçla evrensel fair play felsefesi doğrultusunda faaliyetlerini devam ettirecektir." 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.