banner913
banner932
banner1012

Küçük basketbolcular, Erten Gazi ile buluştular

banner1020

Basketbol kariyerini Amerikan Kolej Ligi’nde (NCAA) Fordham Üniversitesinin basketbol takımında sürdüren Erten Gazi, kısa bir tatil için geldiği KKTC’de, Cyprus Basketball Academy CBA) tarafından

banner974
Küçük basketbolcular, Erten Gazi ile buluştular

banner971

Soydan SAKALLI

Basketbol kariyerini Amerikan Kolej Ligi’nde (NCAA) Fordham Üniversitesinin basketbol takımında sürdüren Kıbrıslı Türk Erten Gazi, kısa bir tatil için geldiği KKTC’de, Cyprus Basketball Academy CBA) tarafından düzenlenen etkinlikte deneyimlerini anlattı.

Basketbolumuzun en önemli basketbol okullarından olan Cyprus Basketball Academy'nin, Levent Koleji Spor Salonunda gerçekleştirdiği antrenmana katılan Erten Gazi'ye, minik basketbolcular büyük ilgi gösterirken, etkinliği kalabalık bir basketbolsever kitlesi takip etti. Erten Gazi'yi, minik basketbolcular ayakta alkışlarla karşıladılar.

2015 yılından bu yana Amerika’da bulunan Erten, Amerika Basketbol Liginde (NBA) oynamayı hedefliyor.

Erten Gazi, akademik başarı ve spor kariyerinin birlikte yürütülmesi ile ilgili deneyimlerini küçük sporculara aktarırken, derslerine önem vermek zorunda olduğuna da vurgu yaptı. Derslerinde başarısız olduğu takdirde basketbol takımında yer alamayacağını söyleyen Erten Gazi, derslerinin de çok iyi olduğunu belirtirken, en iyi not ortalamalarından birine sahip olduğuna dikkat çekti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.