banner913
banner932
banner1012

KTSYD’den, engelsiz yüreklere başarı dileği

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı ziyaret ederken, takıma yeni sezon öncesi başarılar dilendi

banner974
KTSYD’den, engelsiz yüreklere başarı dileği

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ve EuroCup’ta mücadele edecek olan Kuzey Kıbrıs Turkcell (KKTCELL) Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2017 – 2018 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

KKTCELL bugün İsrail’in Hosen Club takımı ile bir dostluk maçı oynayacak. Maç öncesi dün Atatürk Spor Salonu’nda Hosen Club ekibi ile birlikte ortak antrenman gerçekleştiren KKTCELL Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetimi ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

KTSYD Başkanı Çelen Oben ve Asbaşkan Burhan Gürkan ziyarette her iki takım sporcularına ikramda bulunarak yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

DOSTLUK MAÇI BUGÜN

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Hosen Club arasında organize edilen dostluk maçı bugün Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak. Karşılaşma saat 10.00’da başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.