banner913
banner932
banner1012

Kıbrıs Derbisi RA 25’de

banner1020

Yakın Dogu Üniversitesi ile Girne Üniversitesi hazırlık maçında 11 Ocak 2016 Çarşamba günü, saat 18:00’de Yakın Doğu Üniversitesi RA25 Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor

banner974
Kıbrıs Derbisi RA 25’de

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki rakibin karşı karşıya geleceği maç, 11 Ocak 2016 Çarşamba günü, saat 18:00’de Yakın Doğu Üniversitesi RA25 Spor Salonu’nda oynanacak.

Basketbol Şöleninde Basketbolun Yıldızları Sahada olacak...

Tam bir basketbol şöleni şeklinde gerçekleşecek olan hazırlık maçında basketbolseverler her iki takımın kadrosunda bulunan yıldızları izleme şansı bulacak.

Kayla McBride ilk kez Yakın Doğu Üniversitesi formasını Kıbrıs’ta giyecek...

Yakın Doğu Üniversitesinin kadrosunda bulunan dünya kadın basketbolunun en önemli oyun kurucuları arasında bulunan Courtney Vandersloot,  WNBA’de şampiyon olan Los Angeles Sparks forması altında şampiyonluk yaşayan forvet  Essence Carson, İsveçli guard Elin Eldebrink, Türkiye Kadın Millî Basketbol Takımında forma giyen Quanitra Hollingsworth, Bahar Çağlar, Olcay Çakır, Macaristan milli takımın vazgeçilmezi olan Anna Vajda ve takıma en son katılan WNBA’nin önemli yıldızlarından biri olan Kayla McBride da ilk kez Yakın Doğu üniversitesi formasını da Kıbrıs’ta giyecek...

CAPPİE PONDEXTER VE TİJANA KRİVACEVİC DE SAHADA....

Girne Üniversitesi’nde forma giyen WNBA’nin gelmiş geçmiş en iyi 20 oyuncudan biri seçilen ABD’li yıldız oyun kurucu Cappie Pondexter,  şutör guard Courtney Williams, Bosna Hersek Milli takım oyuncusu power forvet Marica Gajiç, Macaristan Milli takımının önemli yıldızlarından olan Tijana Krivacevic, Adriana Knezevic, Özge Yavaş, Simay Karaman ve Merve Aydın gibi basketbolun yıldız isimleri spor severlere basketbol şöleni yaşatacak.

ZAFER KALAYCIOĞLU: “ LİGDE BİZİ YENEN TAKIMI DİKKATE ALMAK GEREKİYOR…”

Girne Üniversitesi ile yapacakları hazırlık maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Kayla McBride’nın takıma uyumunu hızlandırmak ve Eurocup ikinci tur ilk maçına en iyi şekilde hazırlanmak adına ciddi bir hazırlık maçına çıkacaklarını söyledi. Ligde Girne Üniversitesi karşısında mağlup olduklarını anımsatan Baş antrenör Kalaycıoğlu, Girne Üniversitesi’nin ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu ifade etti.  Kalaycıoğlu, “sahada herkes işini en iyi şekilde yapmak istiyor. Maçın Kıbrıs’ta oynanacak olması bizim için bir ayrıcalık. Üniversite öğrencilerinin salonda olmasını istiyoruz. Taraftar önünde maç oynamanın tadına varacağız. Son transferimiz McBride’da ilk kez takım formasını bu maçta giyecek. Bu hazırlık maçı hem yabancı oyuncularımızın Kıbrıs’ı görmesi ve tanıması açısından hem de ikinci devreye iyi bir hazırlık, güzel bir motivasyon olacaktır” dedi.  

İLKER GÖZENELİ: “ GÜÇLÜ BİR RAKİP KARŞISINDA EVİMİZDE GALİP GELMEK İSTİYORUZ”...

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli de yaptığı değerlendirmede, oynadığı iyi basketbol ile EuroCup gruplarından lider çıkan ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk sıralara yerleşen Yakın Doğu Üniversitesi karşısında yapacakları hazırlık maçının kendileri açısından son derece yararlı olacağını söyledi. Antrenör Gözeneli, “Yakın Doğu Üniversitesi ile lig karşılaşmasında sahadan galip ayrılan taraf olmuştuk. Ancak savunmasını sıkı tutan ve pota altını iyi kullanabilen bir takım karşısında hazırlıklı olmak gerekiyor. Hem bizim hem de onların WNBA geçmişi olan oyuncuları var ve spor severlere zevkli ve keyifli bir basketbol izlettireceğimizi düşünüyorum. Gerekli hazırlıklarımız yapıp saha da iyi oyunumuzu oynayarak ligin kalan maçlarında oynayacağımız sistemi test etme imkanı bulacağız” dedi.

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIKLARINA KIBRIS’TA DEVAM EDECEK...

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın basketbol takımı Çarşamba akşamı oynacağı hazırlık maçının ardından Perşembe günü antrenmanlartına Kıbrıs’ta devam edecek ve Cuma günü ligin ilk devresinin son maçı olan Adana Aski maçı için Adana’ya gidecek...

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.