banner913
banner932
banner1012

İlkokullar, Talat Akkor’u andı

banner1020

KTÖS 50. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İlkokullar Arası Talat Akkor Basketbol Şöleni, ilkokul erkek takımları arasında gerçekleştirildi

banner974
İlkokullar, Talat Akkor’u andı

banner971

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın (KTÖS) 50. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İlkokullar Arası Talat Akkor Basketbol Şöleni 13 Kasım’da ilkokul erkek takımları arasında gerçekleştirildi. 30 Ekim’de ise ilkokul kızlar şöleni gerçekleşmişti.

“Her çocuk spora teşvik edilmelidir” sloganı ile gerçeklen etkinlikte, çocukların birbirleri ile olan dayanışmasının artırılması, öz güven becerilerinin geliştirilmesi ve eğitim-öğretim hayatlarına pozitif bir etki olarak yansıması hedeflendi. Şölen, Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Şölene Dikmen İlkokulu, Levent İlkokulu, TED İlkokulu, Yakın Doğu İlkokulu, 9 Eylül İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu, Necati Taşkın İlkokulu, Girne Amerikan İlkokulu ve Şht. İlker Karter İlkokulu katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.