banner913
banner932
banner1012

İlk Finalist YDÜ

banner1020

Basketbol Büyük Erkekler Ligi yarı final serisinde Mapfree’yi 3. maçta da mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, ilk finalist takım oldu

banner974
İlk Finalist YDÜ

banner971

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Büyük Erkekler Ligi yarı final serisinde Mapfree’yi 3. maçta da mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, ilk finalist takım oldu.

YDÜ, RA25 Spor Salonu’nda oynanan maçta daha önce farklı mağlup ettiği rakibi karşısında bu kez zorlanmasına rağmen 7 sayı farkla, 87-80 galip gelerek seride durumu 3-0 yaptı.

YDÜ’de Misonoviç 25 sayıyla oynarken, Anderson 16, Mandiç ise 10 sayı attı. Maçın en skoreri 34 sayıyla Mapfree’den Macura olurken, Luka’nın 25 sayısı da konuk ekibe galibiyet için yeterli olmadı.

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Büyük Erkekler Ligi yarı final serisinin diğer eşleşmesinde LAÜ bu akşam Koopspor’u konuk edecek.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.