banner913
banner932
banner1012

Girne Üniversitesi’nin zorlu sınavı

banner1020

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 25. Haftasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor

banner974
Girne Üniversitesi’nin zorlu sınavı

banner971

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 25. Haftasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Girne Üniveritesi Basın ve Halkala İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Girne üniversitesinin deplasmanda oynayacağı maç, 8 nisan 2017 cumartesi günü saat 15:00 de  Metro Enerji Arena’da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak..

Aydın Uğuz: “ Zor Bir Sınav Bizi Bekliyor”...

Fenerbahçe ile çıkacakları maçı değerlendiren Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı antrenörü Aydın Uğuz, zor bir deplasman sınavına çıkacaklarını söyledi. Antrenör Uğuz, “ Fenerbahçe ligin en iyi takımlarından ve iyi basketbol oynayan takımlarından bir tanesi. Kadrosunda son derece tecrübeli oyuncular bulunuyor ve geniş bir rotasyona sahipler.  Bizim de ligde bulunduğumuz konum nedeni ile son hafta korkulu rüya görmemek için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu nedenle tüm maç boyunca iyi ve sert bir savunma yapmamız gerekecek. Hücümda ise dikkatli olmamız ve setleri sonuna kadar sabırla oynamamız gerekiyor. Maçı kazanabilmek için biz de sahada son topa kadar tüm enerjimizle mücadele edeceğiz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.