banner913
banner932
banner1012

Girne Üniversitesi kritik dönemeçte

banner1020

Girne Üniversitesi Kadın Basetbol Takımı, mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 15. haftasında MBK Doğuş Hastanesi’ni ağırlayacak. Kritik maç her iki takım açısından da ligde kalmak adına önem taşıyor

banner974
Girne Üniversitesi kritik dönemeçte

banner971

Girne Üniversitesi Kadın Basetbol Takımı, mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 15. haftasında MBK Doğuş Hastanesi’ni ağırlayacak. Kritik maç her iki takım açısından da ligde kalmak adına önem taşıyor.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, maç 28 Ocak 2017 Cumartesi günü, saat 14:00’de, Ankara, Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.

Aydın Uğuz: “Eksik Oyuncularımıza Rağmen Sahada En İyi Şekilde Mücadele Edeceğiz...”

Girne Üniversitesi Kadın Basketol Takımı Antrenörü Aydın Uğuz, kritik maçla ilgili yaptığı değerlendirmede,  ligde daha iyi bir konumda olmaları gerektiğini ifade ederek bu maçın galibiyet almak adına önem taşıdığını söyledi. Maça talihsizliklerle çıkacaklarını belirten Antrenör Uğuz, Marica Gajiç 14 gün yok ayrıca Cappie Pondexter de rahatsız. Yabancı oyuncularımızın eksikliği rotasyon açısından ve istediğimiz oyun kontrolü verimini almak adına biraz bizde sıkıntı yaratabilir ancak gerekli hazırlıklarımız yaparak eksiklerimiz kapatmaya çalıştık. Skor üretmede sıkıntı yaşamaz ve maçın kotrolünü elimizde turarsak galibiyet sevincini yaşayabiliriz. Sıkı savunma ve hızlı hücumlarla mücadelemizi vereceğiz. Her maç gibi bu maçta da kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.