banner913
banner932
banner1012

Gençler, İskele’de basketbol şöleninde buluştu

banner1020

İskele’de düzenlenen basketbol şölenine, PeacePlayers oyuncuları da katılırken, basketler ‘Barış’ adına atıldı

banner974
Gençler, İskele’de basketbol şöleninde buluştu

banner971

49. Geleneksel İskele Festivali kapsamındaki sportif faaliyetler devam ediyor. Bu yıl 11.’si düzenlenen Sokak Basketbol Şöleni çocuk ve gençleri, bir kez daha potada buluşturdu.

İskele Belediyesi ile Basketbol Federasyonu’nun birlikte düzenlediği İskele Belediyesi Spor Tesisleri’ndeki şölene ülkemiz yanı sıra Güney Kıbrıs, Güney Afrika, Filistin, İsrail ve İrlanda’dan gelen PeacePlayers oyuncuları da katıldı. Basketlerin ‘barış’ adına atıldığı şölene katılanlar, hem spor yapmanın hem de arkadaşları ile vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

İskele Belediyesi Spor Kulübü Derneği Antrenörü Şevki Pırlanta’nın öncülüğünde 3 kategoride 120 çocuk ve gencin katıldığı heyecanlı ve bir o kadar çekişmeli anlara sahne olan Sokak Basketbol Şöleni’ne ailelerin de katılımı yoğun oldu. Spor tesislerinde yer alan 11. Sokak basketbol Şöleni 2 saat sürdü. Festival havasına yakışır bir şekilde gerçekleşen maçların sonunda şölene katılan tüm sporculara Meclis Üyeleri İsmail Osum, Sefa Kurukafa ve Seymen Yılmaz tarafından madalya, katılım belgesi ve şölene özel tasarlanan formalar hediye edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.